För utställare

Här hittar du praktisk information inför ert mässdeltagande

Ett lyckat mässdeltagande börjar med förberedelserna. För att allt ska flyta på smidigt är det viktigt att alla inblandade vet vad som gäller före, under och efter mässan.

På länken nedan finner du dokumentet ”Praktisk information” som är en övergripande information där vi har vi samlat all matnyttig information om exempelvis adress, godstransporter, teknikbeställningar, öppettider etc.

Behöver du eluttag, målning av väggar, matta eller dylikt vänligen kontakta Malmö Mäss-Service. Beställningen skall vara Malmö Mäss-service tillhanda senast 12 oktober.
Faxa beställningssedeln på 040–30 67 10 eller skicka per mail.

Kontaktperson är Jörgen Jönsson, 040–642 99 25, jorgen@mass-service.se.

Viktiga datum

9 OKTOBER – Sista dag att ändra företagsuppgifter till mässguiden. Detta görs via ditt inlogg.

12 OKTOBER – Sista dag att beställa monterutrustning. Beställningar efter denna dag medför en prishöjning på 25%. Malmö Mäss-service, www.mass-service.se, vxl: 040–30 67 20.

16 OKTOBER – Sista dag att skicka in monterbemanningsblanketten! Detta görs via ditt inlogg.

26 OKTOBER – Buyer’s Day arrangeras torsdagen den 26 oktober kl 14.00-19.00. Observera de nya öppettiderna, som justerats efter önskemål från er utställare.

Handlare som registrerar sig på vår hemsida före den 22 oktober kl. 24.00 betalar 200 kr i entrén på mässan, utan för-registrering kostar det 250 kr, priser är inkl. moms.

Hotell

Quality Hotel Grand Borås
Hallbergsplatsen 2
503 30 Borås

https://www.nordicchoicehotels.se/quality/grandboras/

Som utställare har du möjlighet att boka rum på Quality Hotel Grand Borås till det förmånliga priset enkel 895:-/rum och natt – dubbel 995:-/rum och natt.

För att boka ring 033-799 00 00 eller maila q.grand.boras@choice.se och ange bokningskod ”ÅHAGA”.

Kassaregister

Det åligger dig som utställare att söka information om vad som gäller för ditt företag beträffande kassaregister. På Skatteverkets hemsida finner du utförlig information.
 
 
Har du frågor kan du även kontakta Skatteverket via e-post.

E-post:

Marknadsföring – logotyp

Här kan du ladda hem vår logotyp i olika format.

Mat & dryck på Åhaga

Parkering

Se parkeringsplatser för Åhaga på bilden nedan, längst ner till höger så finns en gräsplätt där ni som utställare kan ställa era släpvagnar under hela mässan. Observera att parkeringsplatserna till vänster om Åhaga tillhör ICA Maxi. Dessa platser är tidsbegränsade och parkeringsövervakning förekommer kontinuerligt på ICA Maxis parkering.

parkeringskarta_ahaga874pix

OK
På Borås Antikmässa använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?